Op een eiland in de Maas

Op zondag 13 september gaat (voorlopig) de voorlaatste OVAT clubactiviteit van dit jaar door n.l. “OP EEN EILAND IN DE MAAS”.

We komen uitzonderlijk samen op de VEEMARKT van SINT-TRUIDEN vanaf 9.15 u en zullen aldaar omstreeks 9.30 u noordwaarts vertrekken. Via rustige maar vlot rijdende wegen gaat de tocht naar STEVENSWEERT, net over onze landsgrens gelegen ter hoogte van Maaseik. We hopen hier na een tweetal uurtjes en een rustpauze halverwege toe te komen. In de omgeving van de Maasplassen parkeren we onze wagens en na een korte wandeling komen we toe in het historische centrum van dit merkwaardige stadje. Na de middagpauze en een bezoek aan de vele bezienswaardigheden van Stevensweert (NL) keren we terug op onze stappen.Op de retourweg houden we nog eventjes halte aan het themacafé WHEELS, dat naast het circuit van Zolder ligt. De afstand van de heenrit bedraagt ca. 90 km, te rekenen vanaf St.-Truiden, waarvan een 10-tal kilometer autobaan. Afhankelijk van het tijdsschema nemen we voor de terugweg ca. 35 km autosnelweg, maar je kan natuurlijk ook de autobaan vermijden en via parallel wegen terug huiswaarts rijden.

OPGELET : deze rit vertrekt uitzonderlijk van op de VEEMARKT te SINT-TRUIDEN !!!

Dank bij voorbaat om in te schrijven voor deze uitstap via mail info@ovat.be of telefonisch tussen 5 en uiterlijk 10 september op het nummer 016 /81 71 76, liefst tussen 19 en 22 uur, zodat we weten hoeveel roadbooks we dienen aan te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.