Weer een jaar voorbij met heel wat memorabele gebeurtenissen. Hoge brandstofprijzen, financiële crisis, beurscrashes, oorlog in de Gazastrook, Olympische Spelen, presidentsverkiezingen in de USA, politieke crisis in België, opwarming van de aarde - en zo kunnen we nog even doorgaan.

Gelukkig zijn de brandstofprijzen terug op een betaalbaarder niveau aanbeland en is er op paasmaandag 13 april de OVAT DRIVERS CHALLENGE. Zekerheden in het leven om naar uit te kijken. Ze zijn er gelukkig ook nog...

Elk jaar opnieuw trachten we de deelnemers te verrassen met onze uitstap. En het hoeft niet gezegd dat we het ons jaar na jaar moeilijker maken. Wat niet wegneemt dat we er elk jaar opnieuw vol enthousiasme aan beginnen en telkens iets nieuws willen uitproberen. Zo zullen we dit jaar starten op de Total-parking langs de E40 Brussel-Luik, tussen afrit 25 (Tienen) en 26 (Hélécine). Samenkomst vanaf 8.00u.

We vertrekken in zuidelijke richting met een tussenstop in de buurt van Sosoye, van waar we onze trektocht verderzetten tot over de landsgrens om uiteindelijk in de buurt van Gedinne te pauzeren.

Dit jaar bieden we de deelnemers opnieuw de keuze aan om te picknicken of om de lunch door te brengen met een warme maaltijd van streekgerechten. Voor de picknickers hebben we een aparte route voorzien langs diverse plaatsen waar te midden van de natuur genoten kan worden van de middagrust.

De namiddag brengt ons huiswaarts langs vlotte, mooie wegen naar een eindstop met fotoreportage van de rit.

Zoals steeds krijgt elke deelnemer een zeer degelijk roadbook en een rallyplaat. De totale afstand zal ongeveer 250 km bedragen. Verzeker u ervan dat uw voertuig in optimale conditie is.

De prijs voor dit alles varieert naargelang de formule die u zelf kiest:

  • Enkel rondrit (zelf picknick voorzien): € 20
  • Rondrit met ontbijt voor 2 personen (zelf picknick voorzien): € 28
  • All-in met ontbijt en lunch voor 2 personen: € 65

OVAT-leden krijgen bij de eindstop een gratis drankje aangeboden.

Voor de all-in formule bieden we u ’s middags een voorgerecht en hoofdschotel met de keuze tussen stoofpot van jong everzwijn of forel. Het aantal plaatsen voor die all-in formule is beperkt. Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen via 0474 26 78 07 tussen 18.00u en 21.00u om uw plaats hiervoor te reserveren.

Alle andere inschrijvingen kunnen enkel via onderstaand inschrijvingsformulier. Uw inschrijving is geldig na overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer 330-4186117-39 op naam van OVAT DRIVERS CHALLENGE. Inschrijven is nog mogelijk tot zondag 5 april.

We kijken ernaar uit om samen met u en uw klassieker een (ont)spannende paasmaandag door te brengen!

Vriendelijke klassiekergroeten en tot dan
namens het OVAT DRIVERS CHALLENGE team - Bruno Wouters

Elke OVAT Drivers Challenge staat open voor alle klassiekers vanaf 25 jaar.

Lees het verslag van dit evenement, voorheen genaamd de OVAT Classic Tour, voor de editie 2004, 2005, 2006, 2007, of 2008(1) en 2008(2) om in de sfeer te komen...
Is de OVAT website u onbekend?  Klik er naartoe: www.ovat.be


Inschrijvingsformulier

Bij problemen met deze form kan u altijd nog een email sturen naar odc@ovat.be

Als alternatief kunt u onderstaand formulier opsturen naar ODC 08, Konijnenbergstraat 40, 3300 Tienen of bellen naar 0474/267 807.

Uw naam : *
Uw e-mail adres : *
Telefoon : *
Adres : *

Wagengegevens :

Merk      
Type        
Bouwjaar
Nummerplaat
Wenst in te schrijven voor : Enkel rondrit aan 20 euro
           (wel zelf picknick voorzien) 
Rondrit met ontbijt voor 2, aan 28 euro
           dit is dus voor chauffeur en bijrijder tesamen
           (wel zelf picknick voorzien) 
OVAT-lid ? Ja
Nee

Uw bijkomende vragen :

 * Gelieve minimaal uw naam en e-mail of telefoon op te geven zodat we u steeds kunnen bereiken.

Opgelet: uw inschrijving is pas volledig met de overschrijving van het verschuldigde bedrag. Gelieve dit totaalbedrag op rekeningnummer 330-4186117-39 op naam van OVAT Drivers Challenge met vermelding van uw naam. Nadien ontvangt u een bevestiging van inschrijving per e-mail of per post.
 Inschrijven is nog mogelijk tot zondag 5 april.

© OVAT website