MALMEDY OLDTIMERBEURS – 6/10/2013

De vakantieperiode is reeds even achter de rug en zoals in het liedje “’t Is weer voorbij die mooie zomer …” lijken zonnige dagen al veraf. Na de succesrijke 5-de editie van Dwars door Limburg zijn we bij OVAT jammer genoeg aan het einde gekomen van onze jaaractiviteitenkalender voor 2013. Voor deze laatste uitstap had Herman er begin van dit jaar aan gedacht om in clubverband een bezoekje te brengen aan de 8-ste oldtimerbeurs in Malmedy.

Vermits de hal waar de beurs plaatsgrijpt slechts op wandelafstand ligt van het stadscentrum, kunnen de vrouwtjes daar wat rustig gaan kuieren (sommige winkels zijn op zondag open) terwijl de mannen een uurtje of twee volop genieten van het oldtimergebeuren. Van de organisatoren hebben we vernomen dat er een speciale parking voorzien is voor bezoekers die met hun oldtimers toekomen. Per klassieker worden er tevens twee gratis toegangstickets voor de beurs voorzien. (Voor kinderen tot 16 jaar is de toegang gratis).

In de beurshal zijn er eveneens cateringstandjes waar men kan genieten van lokale gerechten (prijsklasse ca. 10,50 €). Maar in het centrum van de stad – op loopafstand – zijn er verschillende tavernes en restaurants voor zij die wat rustiger en royaler van hun middagmaal willen genieten. Bij mooi weer zullen de picknick-fanaten zeker ook een plekje onder de zon vinden ! We kunnen verder nog volledigheidshalve verklappen dat er zowel tijdens de heen- als de terugweg, die via alternatieve wegen uitgewerkt werd door Herman, vrijblijvend een koffiestop kan ingelast worden.

WANNEER : zondag 6 oktober 2013.
VERTREK : OPGELET : we vertrekken uitzonderlijk van op de parking van de AUTOKEURING te HANNUIT (4280)
(voor wie vanuit Tienen vertrekt is dit op de N 64 net voor het inrijden van Hannuit rechts aan de 1-ste rotonde – Rue des Moissons).
SAMENKOMST : 9 u – VERTREK : 9.15 u stipt !
Uiterste datum voor de inschrijving : maandag 30 september 2013.
Voor de goede orde vragen we jullie vriendelijk om je deelname te willen bevestigen per mail via info@ovat.be of telefonisch op nummer 016/81 71 76 (liefst tussen 18 en 22 u).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.