Het Wilders Genoegen – aankondiging

Logo van Brouwerij Wilderen

Jullie voorzitter en tevens scribent was er even tussenuit gedurende 2 weken en de organisator van volgend evenement heeft het momenteel zeer druk met de bouw van zijn nieuwe woonst. Vandaar dit zeer late bericht, waarvoor onze welgemeende excuses.

Reeds volgende zaterdag echter halen we onze oldies opnieuw van stal voor een kort maar boeiend tochtje door eigen streek. Kris en Ann zijn niet aan hun proefstuk toe en hebben voor OVAT een originele verbindingsrit bedacht tussen Kumtich en Wilderen, welke ons via minder gekende en kronkelende paadjes zal leiden. Aan het einde van deze tocht worden we ontvangen bij de in 2011 opgestarte artisanale brouwerij en alcoholstokerij van Wilderen in de buurt van Sint-Truiden. Een korte “wandeling-in-de-tijd” zal ons terugvoeren tot ca.1642.

Vervolgens staat een rondleiding door de brouwerij met o.a. deskundige uitleg over het brouwproces op het programma. Daarna zal er zeker voldoende tijd overblijven voor het degusteren van de lokaal geproduceerde bieren, hopkaas en graanjenever … en misschien reeds de onlangs gedistilleerde single malt whisky ! Als voorsmaakje kan je tussentijds reeds even een kijkje nemen op www.brouwerijwilderen.be. Volledigheidshalve vermelden we nog dat de afstand van de heenrit ca. 35 km bedraagt (maar je moet natuurlijk ook terug huiswaarts na het bezoek) … Haal dus maar eens voor deze gelegenheid je “oudste stalen ros” van stal !
VERTREKPLAATS : Dorpsplein van Kumtich.
WANNEER : ZATERDAG 29 september 2012
SAMENKOMST en VERTREK : 13 u !

Voor de goede orde vragen we vriendelijk om – als het nog effe kan – je deelname te willen bevestigen per mail via info@ovat.be of telefonisch op nummer 016/81 71 76 (liefst tussen 18 en 22 u).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.