Welkom op de website
van OVAT

Een belangrijke aankondiging van de webmaster:

Het jaar 2008 is bijna ten einde... de dagen kunnen afgeteld worden. 2009 is dus in zicht en dat brengt ook een paar wijzigingen met zich mee. Laten we maar zeggen: een nieuw jaar, een (ver)nieuwde website.

Inderdaad, u leest het goed.... en ik moet eerlijk toegeven, als webmaster heb ik de voorbije 2 maanden weinig tijd gehad om de website regelmatig bij te werken. Buiten mijn bekommernis voor de site is er nog het drukke privé-leven. Maar soit, de vernieuwde site zal daar een gedeeltelijke oplossing voor bieden.

Vele internetsurfers onder jullie hebben bij andere sites, ook wel web2.0 sites genoemd, gemerkt hoeveel interactie er kan zijn tussen bezoekers. En dat mocht toch ook wel op onze site worden toegepast nietwaar ?

Momenteel is er maar 1 persoon die de website onderhoud, namelijk ondergetekende. Bedoeling is dat dit door meerdere personen wordt gedaan. En dat nieuwe inhoud heel flexibel kan worden toegevoegd. Hiermee wordt ook de deur opengezet naar u, beste bezoeker. U kan ook actief worden op deze site.

Als webmaster die de site volledig opzette alsook enige beheerder geef ik hiermee een groot stuk van mijn geesteskind uit handen. De structuur alsook de mogelijkheden van de nieuwe OVAT.be zullen nog wel door me worden uitgewerkt maar de inhoud kan door vele personen gebeuren. En zo verkrijgen we:

meer frequentere updates van de website
meer persoonlijke inhoud
meerdere meningen en opinies
meer interactie

Graag had ik U - ja u die deze site regelmatig bezoekt -  hiermee in betrokken. Want als bezoeker hebt u ook bepaalde verzuchtingen of althans een mening van wat beter kan.

U kan een mailtje sturen naar mijn email, zijnde webmaster@ovat.be  , met al uw opmerkingen/bemerkingen/aanmoedigingen/wensen/etc...

Deze site is er niet alleen voor de club maar ook door de club!

Nog een prettig eindejaar en moge 2009 in alles beter zijn dan 2008 !

Kris, de webmaster

De OVAT DRIVERS CHALLENGE editie 2009 komt eraan. Bruno en zijn equipe hebben een paar nieuwigheden in petto. Zo kan er gekozen worden of je wel of niet ontbijt en/of lunch wil. Meer details en inschrijvingen via deze form. Opgelet: voor reservatie van lunch kan enkel telefonisch gereserveerd worden!

De nieuwe evenementenkalender voor 2009 is er en in gewoon formaat alsook in mooie PDF !!
Je eigen kalender aanvullen zodat je reeds op voorhand zeker alle OVAT-ritjes kan meedoen? Dat kan vanaf nu.... En de leden krijgen binnenkort ook nog een prachtig gedrukte kalender in de bus. Een klein extraatje... 

Maak verder nog kennis met onze club, waar we voor staan en wat we u kunnen aanbieden. Deze website zelf bevat leuke artikels over bepaalde wagens met mooie foto's. Tevens zijn er verslagen van onze ritten met woord en beeld.

Als club bieden we tevens een flink aantal evenementen per jaar waar ieder clublid welkom is, onafhankelijk van het type oldtimer of klassieke wagen. Langs onze club bieden we ook de voordelen van de BFOV aan (oldtimerverzekering, ...)  

Deze website wordt zowat maandelijks aangepast met nieuwe pagina's.

Veel lees- en kijkplezier, Kris alias de webmaster 

Indien u al eerder op deze site was, dit zijn de laatste wijzigingen:

25/02/09    uitleg en inschrijvingsform voor ODC 2009
08/01/09    de evenementenkalender van 2009 is er !
09/09/08    uitnodiging voor heruitgave van de OVAT DRIVERS CHALLENGE
13/08/08    extra foto's van de Alpenroute (door Ivo Hendrikx)
25/07/08    foto's van Meerdaagse te Lille (door Bert)

© OVAT website, info aanvragen